Problemer med oppsett

Kan ikke koble til / finne ruteren/tilgangspunktet

Er det mulig å koble til den trådløse ruteren / tilgangspunktet?
Bruk datamaskinen din eller andre enheter for å bekrefte om den kan kobles til trådløst.
Er skriveren langt unna tilgangspunktet, eller er det en hindring mellom dem?
Flytt skriveren nærmere tilgangspunktet, eller fjern hindringen.
Er tilgangspunktet innstilt med begrenset tilgang?
Hvis tilgangspunktet (den trådløse ruteren osv.) er innstilt med begrenset tilgang, registrerer du skriverens MAC-adresse eller IP-adresse på tilgangspunktet for å tillate kommunikasjon. Se Brukerhåndboken for tilgangspunktet hvis du vil vite mer.
Er SSID-en (nettverksnavnet) skjult i henhold til innstillingene på tilgangspunktet?
Hvis tilgangspunktets usynlig-funksjon osv. er slått på for å skjule SSID, tast inn SSID på kontrollpanelet. Se Koble skriveren til nettverket.
Er WEP-nøkkelen eller passorduttrykket korrekt?
WEP-nøkler og passorduttrykk skiller mellom stor og liten bokstav. Bekreft at den inntastede WEP-nøkkelen eller passorduttrykket er korrekt.
Er anvendelige trådløse kanaler begrenset på den WLAN-utstyrte datamaskinen?
Anvendelige trådløse kanaler kan være begrenset på en datamaskin med trådløst utstyr. Se i Brukerhåndboken for datamaskinen eller det trådløse kortet for å bekrefte anvendelige trådløse kanaler. Bekreft at de trådløse kanalene som er bekreftet ovenfor inkluderer kanaler innstilt på tilgangspunktet. Hvis ikke, endre tilgangspunktets trådløse kanaler.
Vises meldingen "The combination of IP address and subnet mask is invalid (Kombinasjonen av IP-adr. og nettverksmasker er ugyldig)"?
Løsning 1: Hvis bredbåndsruteren (eller tilgangspunktet) bruker en DHCP-funksjon, angir du skriverens innstilling for IP-adresse til Auto. Se Bekreft eller endre skrivernavnet og IP-adressen.
Løsning 2: Hvis du vil bruke Manual (Manuelt) til å angi skriverens IP-adresse, kan du se trinnene nedenfor for å angi IP-adressen og nettverksmasken.
1. Kontroller IP-adressen for bredbåndsruteren (eller tilgangspunktet) som er koblet til datamaskinen. Se i Brukerhåndboken for bredbåndsruteren (eller tilgangspunktet).
2. Alle IP-adresser er skrevet i segmenter med fire numeriske verdier. I det siste segmentet angir du en unik, numerisk verdi for skriveren innenfor et område fra 1 til 254. (Når ruteren er en DHCP-server eller når det finnes en annen DHCP-server i et LAN, angir du en verdi som ikke er i konflikt med ID-adresseområdet som er tildelt av DHCP-serveren.)
Eksempel på innstilling:
IP-adresse for bredbåndsruteren: 192.168.1.1
Eksempel på innstilling på skriveren: 192.168.1.3
For nettverksmasken angis vanligvis 255.255.255.0 for små nettverk, og alle enhetene på et LAN bruker denne verdien. Når det er angitt en gateway-verdi, bruker du samme verdi som IP-adressen for den trådløse ruteren.

Kan ikke kommunisere på en kablet LAN

Er Wireless LAN Setup (Trådløst LAN-oppsett) innstilt på Disable (Deaktiver) på kontrollpanelet?
Dersom det er innstilt på Enable (Aktiver), kan ikke kommunikasjon opprettes på en kablet LAN. Still den til Disable (Deaktiver).
Er skriverens kommunikasjonsmodus (forbindelseshastighet) den samme som på huben eller ruteren?
Bekreft at skriverens kommunikasjonsmodus samsvarer med huben eller ruteren.