Scannen in de Kantoormodus

Voor Office BX300F/Office TX300F, Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW en Photo PX800FW/Photo TX800FW
Wanneer u Epson Scan de eerste keer start, is de Office Mode (Kantoormodus) actief en wordt Epson Scan geopend met het venster van de Office Mode (Kantoormodus).
Zie Scannen in de Office Mode (Kantoormodus) vanaf de glasplaat voor meer informatie over het scannen van documenten vanaf de glasplaat.
Zie Scannen in de Kantoormodus met de ADF voor meer informatie over het scannen van documenten via de ADF.

Scannen in de Office Mode (Kantoormodus) vanaf de glasplaat

Voor Office BX300F/Office TX300F, Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW en Photo PX800FW/Photo TX800FW
Leg het origineel of de originelen op de glasplaat. Zie het boekje voor instructies.
Start Epson Scan. Zie Epson Scan starten voor instructies.
Selecteer Office Mode (Kantoormodus) in de lijst Mode (Modus). Zie De scanmodus wijzigen voor instructies.
Selecteer Color (Kleuren), Grayscale (Grijs), of Black&White (Grijs/kleur) bij Image Type (Beeldtype).
Opmerking:
Als u Grayscale (Grijs) of Black&White (Grijs/kleur) selecteert, kunt u ook een optie kiezen bij Image Option (Beeldoptie), zoals hieronder wordt aangegeven.
Instelling van Image Option (Beeldoptie)
Beschrijving
Geen
Er worden geen specifieke instellingen toegepast voor Image Option (Beeldoptie).
Color Enhance: Red (Kleur verbeteren: Rood)
Rode kleuren worden verbeterd in de scan.
Color Enhance: Green (Kleur verbeteren: Groen)
Groene kleuren worden verbeterd in de scan.
Color Enhance: Blue (Kleur verbeteren: Blauw)
Blauwe kleuren worden verbeterd in de scan.
Selecteer Auto Detect (Automatisch detecteren) of Document Table (Documenttabel) bij Document Source (Documentbron).
Selecteer het formaat van het origineel bij Size (Grootte).
Open de lijst Resolution (Resolutie) en selecteer de gewenste resolutie voor het origineel. Zie De scanResolution (Resolutie) selecteren voor instructies.
Klik op Preview (Voorbeeldscan) om de scan(s) vooraf te bekijken. Het venster Preview (Voorbeeldscan) wordt geopend waarin u het voorbeeld kunt zien. Zie Het scangebied weergeven en aanpassen voor instructies.
Pas indien nodig de beeldkwaliteit aan. Zie Kleur- en andere beeldinstellingen aanpassen voor instructies.
Klik op Scan (Scannen).
Wat er vervolgens gebeurt, hangt af van de manier waarop u het scannen bent begonnen. Zie De scan voltooien voor instructies.

Scannen in de Kantoormodus met de ADF

Voor Office BX300F/Office TX300F, Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW en Photo PX800FW/Photo TX800FW
Leg de eerste pagina van het document in de automatische documententoevoerder. Zie het boekje voor instructies.
Start Epson Scan. Zie Epson Scan starten voor instructies.
Selecteer Office Mode (Kantoormodus) in de lijst Mode (Modus). Zie De scanmodus wijzigen voor instructies.
Selecteer Color (Kleuren), Grayscale (Grijs), of Black&White (Grijs/kleur) bij Image Type (Beeldtype).
Opmerking:
Als u Grayscale (Grijs) of Black&White (Grijs/kleur) selecteert, kunt u ook een optie kiezen bij Image Option (Beeldoptie), zoals hieronder wordt aangegeven.
Instelling van Image Option (Beeldoptie)
Beschrijving
Geen
Er worden geen specifieke instellingen toegepast voor Image Option (Beeldoptie).
Color Enhance: Red (Kleur verbeteren: Rood)
Rode kleuren worden verbeterd in de scan.
Color Enhance: Green (Kleur verbeteren: Groen)
Groene kleuren worden verbeterd in de scan.
Color Enhance: Blue (Kleur verbeteren: Blauw)
Blauwe kleuren worden verbeterd in de scan.
Selecteer een van de onderstaande instellingen bij Document Source (Documentbron):
Auto Detect (Automatisch detecteren): Deze instelling bepaalt automatisch of uw document via de automatische documententoevoerder moet worden geladen of vanaf de glasplaat moet worden gescand.
ADF: Selecteer deze instelling om uw documenten via de ADF te laden en maar één zijde van de pagina's te scannen.
Selecteer het formaat van het origineel bij Size (Grootte).
Open de lijst Resolution (Resolutie) en selecteer de gewenste resolutie voor het origineel. Zie De scanResolution (Resolutie) selecteren voor instructies.
Klik op Preview (Voorbeeldscan) om de scan(s) vooraf te bekijken. De ADF voert de eerste pagina in. Hiervan wordt een voorbeeld weergegeven in het venster Preview (Voorbeeldscan). Daarna wordt de eerste pagina uit de ADF gevoerd.
Trek indien nodig in het venster Preview (Voorbeeldscan) een selectiekader rond het gedeelte dat u wilt scannen. Zie Een selectiekader maken in een voorbeeldscan voor instructies.
Wijzig indien nodig de instellingen voor Image Adjustment (Afbeeldingsaanpassing). Zie Kleur- en andere beeldinstellingen aanpassen voor meer informatie hierover.
Leg de eerste pagina opnieuw op de stapel en plaats nu alle pagina's van het document (max. 30 pagina’s of een stapel met een dikte van max. 3 mm) in de ADF.
Klik op Scan (Scannen).
Wat er vervolgens gebeurt, hangt af van de manier waarop u het scannen bent begonnen. Zie De scan voltooien voor instructies.
Als u problemen ondervindt tijdens het scannen met de ADF, zie Problemen met de automatische documententoevoerder.