Inleiding

U kunt afdrukken met uiteenlopende lay-outs voor speciale afdruktaken, zoals het afdrukken van boekjes en posters.

2-Sided Printing (Dubbelzijdig afdrukken) (alleen voor Windows)

Hiermee kunt u beide zijden van het papier bedrukken.
Zie 2-Sided Printing (Dubbelzijdig afdrukken) (alleen voor Windows).
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor Mac OS X.

Volledige pagina afdrukken

Hiermee kunt u een document automatisch vergroten of verkleinen en zo aanpassen aan het papierformaat dat in de printerdriver is geselecteerd.
Zie Volledige pagina afdrukken.

Pages Per Sheet (Pagina’s per vel) Afdrukken

Hiermee kunt u twee of vier pagina's afdrukken op één vel papier.
Zie Pages Per Sheet (Pagina’s per vel) Afdrukken.

Poster Printing (Posterafdruk) (alleen voor Windows)

Hiermee kunt u één pagina van uw document afdrukken op 4, 9 of 16 vellen papier. Vervolgens plakt u de vellen aan elkaar om er een poster van te maken.
Zie Poster Printing (Posterafdruk) (alleen voor Windows).
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor Mac OS X.

Watermark (Watermerk) afdrukken (alleen voor Windows)

Hiermee kunt u op elke pagina een tekst of afbeelding afdrukken als watermerk.
Zie Watermark (Watermerk) afdrukken (alleen voor Windows).
Zo kunt u bijvoorbeeld het woord Vertrouwelijk afdrukken op belangrijke documenten.
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor Mac OS X.