Watermark (Watermerk) afdrukken (alleen voor Windows)

Met de functie Watermark (Watermerk) kunt u in uw document een watermerk afdrukken met tekst of een afbeelding.
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor Mac OS X.
Deze functie kan niet worden gebruikt in combinatie met randloos afdrukken.
De volgorde van de cartridges waarin ze vermeld staan, verschilt per printer.

Een watermerk afdrukken

Open de printerinstellingen.
Klik op het tabblad Main (Hoofdgroep) en selecteer een van de volgende instellingen bij Quality Option (Kwaliteitoptie):
Draft (Concept) voor snelle afdrukken met een lagere afdrukkwaliteit
Text (Tekst) voor documenten met uitsluitend tekst met een hogere tekstkwaliteit
Text & Image (Tekst & Afbeelding) voor documenten met tekst en afbeeldingen met een hogere kwaliteit
Selecteer de gewenste instelling voor Type.
Selecteer de gewenste instelling voor Size (Formaat).
Selecteer Portrait (Staand) (verticaal) of Landscape (Landschap) (horizontaal) om de afdrukstand van het document op het papier op te geven.
Klik op het tabblad Page Layout (Paginalay-out), selecteer het gewenste watermerk in de lijst Watermark (Watermerk) en klik op Settings (Instellingen).
Zie de online-Help voor het maken van uw eigen watermerk.
Geef de gewenste instellingen voor het watermerk op. U kunt de positie en het formaat van het watermerk wijzigen door de afbeelding te verslepen in het voorbeeldvenster.
Klik op OK om terug te keren naar het dialoogvenster Page Layout (Paginalay-out).
Klik op OK om het venster met printerinstellingen te sluiten.
Maak na het opgeven van de bovenstaande instellingen eerst één proefafdruk en controleer het resultaat, voordat u grote hoeveelheden afdrukt.