Printeronderdelen en functies van het bedieningspaneel

Printeronderdelen

a. Zijgeleider: zorgt ervoor dat het papier recht in de printer gaat. Schuif de linkerzijgeleider tegen het papier aan.
b. Papiertoevoer: voert de stapel papier automatisch in het apparaat.
c. Papiersteun: ondersteunt het papier dat in de papiertoevoer is geplaatst.
d. Beschermkap papiertoevoer: voorkomt dat voorwerpen van het deksel in het apparaat kunnen vallen wanneer u het deksel opent.
e. Deksel: wordt geopend en gesloten bij het plaatsen van een foto of document op de glasplaat.
f. Uitvoerlade: vangt het uitgevoerde papier op.
g. Verlengstuk van uitvoerlade: ondersteunt het uitgevoerde papier.
h. Scannereenheid: wordt geopend en gesloten bij het vervangen van een cartridge.
i. Aan-uitknop  On: hiermee zet u de printer aan en uit.
a. Glasplaat: hierop legt u de originelen met de bedrukte zijde naar beneden.
b. Bedieningspaneel: zie Bedieningspaneel voor meer informatie over de werking van het bedieningspaneel.
a. USB-aansluiting: voor aansluiting van de printer op de computer.
b. Netaansluiting: voor aansluiting van het netsnoer.
a. Steun voor scannereenheid: houdt de scannereenheid geopend wanneer u een cartridge vervangt.
b. Printkop: brengt de inkt op het papier.

Bedieningspaneel

Knoppen

Knop
Functie
 On
Hiermee zet u de printer aan en uit.
 Stop
De knop Stop. Druk hierop om het scannen of afdrukken te annuleren. Het vel dat wordt afgedrukt komt uit de printer. Houd deze knop drie seconden ingedrukt om de printkop te reinigen (wanneer het lampje uit is).
 Color Photo
Druk hierop om een foto van 4 × 6 inch (10 × 15 cm) te kopiëren in kleur en zonder randen.
 B&W Text
Druk hierop om een A4-document te kopiëren in zwart-wit. Houd de knop drie seconden ingedrukt als u wilt afdrukken met een rand.
 Color Text
Druk hierop om een A4-document te kopiëren in kleur. Houd de knop drie seconden ingedrukt als u wilt afdrukken met een rand.

Lampjes

Opmerking:
Als er tien minuten lang geen enkele knop wordt ingedrukt, gaan alle lampjes uit, behalve het aan-uitlampje. Door op een willekeurige knop te drukken (behalve op de knop On) keren de lampjes terug naar hun vorige toestand.
Lampje
Lampje
Status
 On
Aan
Het apparaat staat aan.
Knippert langzaam
Het apparaat is actief.
Knippert snel
Het apparaat wordt uitgezet.
Er wordt inkt geladen.
Brandt of knippert
Er is een fout opgetreden.
Aan
Een of meer cartridges zijn opgebruikt of niet geïnstalleerd.
Knippert langzaam
Een of meer cartridges zijn bijna leeg. U kunt blijven afdrukken tot de cartridge helemaal leeg is.
Knippert snel
Er wordt inkt geladen.