Scannen en aan een e-mailbericht koppelen

U kunt gescande afbeeldingen automatisch als bijlage aan een e-mailbericht koppelen.
Plaats uw origineel of originelen op de scanner. Zie de Gebruikershandleiding voor meer informatie.
Start Epson Scan. Voor instructies:
Scan het origineel of de originelen. Zie Volautomatische modus gebruiken voor instructies als bij Mode (Modus) rechtsboven in het venster van Epson Scan Full Auto Mode (Volautomatische modus) is geselecteerd. Zie Basisinstellingen selecteren voor instructies als bij Mode (Modus) rechtsboven in het venster van Epson Scan Home Mode (Thuismodus) of Professional Mode (Professionele modus) is geselecteerd.
Windows:
Klik op het pictogram van de knop Start of Start > All Programs (Alle programma's) of Programs (Programma's) > Epson Software > Attach To Email > Epson Attach To Email.
Mac OS X:
Open Applications (Programma's) > EPSON > Epson Software > Attach To Email > Epson Attatch To Email.
U ziet nu het venster Send File Via E-mail (Bestand per e-mail verzenden).
Selecteer de gescande afbeeldingsbestanden.
Selecteer uw e-mailprogramma in de lijst Select E-mail Application (E-mailprogramma selecteren).
Kies een optie onder Select Photo Size (Fotoformaat selecteren) als u het formaat van de afbeelding wilt aanpassen.
Opmerking:
In het vak onder in het venster wordt informatie weergegeven over de afbeelding(en) die u aan het e-mailbericht koppelt.
Klik op OK. Het e-mailprogramma wordt geopend en de door u geselecteerde gescande afbeeldingen worden als bijlage toegevoegd aan een nieuw e-mailbericht. (Zie de Help van uw e-mailprogramma voor meer informatie over het verzenden van e-mailberichten.)