Verschillende manieren om te scannen

U kunt met deze scanner op verschillende manieren scannen. U bepaalt zelf wat voor u de beste manier is, afhankelijk van uw specifieke wensen.

Epson Scan gebruiken

Met Epson Scan kunt u alle mogelijke scantaken regelen. Deze software heeft drie modi:
Met de Full Auto Mode (Volautomatische modus) kunt u snel en gemakkelijk scannen zonder dat u instellingen opgeeft of een voorbeeldscan weergeeft. Dit is de standaardmodus van Epson Scan.
Met de Home Mode (Thuismodus) kunt u enkele scaninstellingen aanpassen en het resultaat van deze aanpassingen zichtbaar maken in een voorbeeldscan.
Met de Professional Mode (Professionele modus) kunt u alle mogelijke scaninstellingen aanpassen en het resultaat van deze aanpassingen zichtbaar maken in een voorbeeldscan.
Epson Scan kan zelfstandig worden gebruikt om afbeeldingen te scannen en vervolgens als bestand op te slaan op de computer. Zie Scannen met Epson Scan als u documenten of foto's wilt scannen.
U gebruikt Epson Scan ook wanneer u scant met behulp van andere TWAIN-programma's, zoals Adobe Photoshop Elements. Zie Scannen met een ander scanprogramma als u documenten of foto's wilt scannen.