Problemen oplossen / Scanproblemen

Problemen met de werking van de scanner

Het apparaat scant niet.
Er verschijnt een foutbericht en het apparaat wil niet scannen (Mac OS X)
De scanner start niet wanneer u op de knoppen op het bedieningspaneel drukt
Onder Mac OS X wordt de Classic-modus gestart bij een druk op de knoppen van het bedieningspaneel
Meerdere afbeeldingen scannen is niet mogelijk

Vaak zijn operationele problemen te wijten aan de werking van uw software en uw computer. Operationele problemen treden meestal op als gevolg van:

Zie de poster Hier beginnen om na te gaan of u alles op de juiste manier hebt geïnstalleerd en ingesteld. Raadpleeg ook de documentatie die u hebt ontvangen bij uw computer en software.

Het apparaat scant niet.

Probeer een of meer van de volgende oplossingen.

[Boven]

Er verschijnt een foutbericht en het apparaat wil niet scannen (Mac OS X)

De mogelijkheid bestaat dat dit apparaat in de Classic-modus niet goed werkt. Verlaat daarom de Classic-modus.

[Boven]

De scanner start niet wanneer u op de knoppen op het bedieningspaneel drukt

Probeer een of meer van de volgende oplossingen.

[Boven]

Onder Mac OS X wordt de Classic-modus gestart bij een druk op de knoppen van het bedieningspaneel

Installeer de scansoftware in een Mac OS X-omgeving, maar niet in de Classic-modus.

[Boven]

Meerdere afbeeldingen scannen is niet mogelijk

Probeer een of meer van de volgende oplossingen.