Scannen / Basisprocedure voor het scannen

Overzicht van de basisprocedure

In dit gedeelte wordt de basisprocedure beschreven voor het scannen met een TWAIN-toepassing. Zie Een afbeelding scannen voor de gedetailleerde procedure.

Zorg ervoor dat het netsnoer van dit apparaat in het stopcontact zit en dat het apparaat aanstaat.

Leg uw materiaal op de glasplaat.

Start een met TWAIN compatibele toepassing.

Open EPSON Scan vanuit deze toepassing.

Volautomatische modus:
EPSON Scan maakt automatisch een voorbeeldscan en herkent de bron en het type van het document. Afbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd en gescand.

Thuismodus of Professionele modus:
Geef instellingen op om de afbeeldingen te optimaliseren en klik op Scannen.

De gescande afbeeldingen worden naar de toepassing verzonden.

Sla de gescande afbeeldingen op in die toepassing.