Software gebruiken

Fotokaders maken

PIF DESIGNER starten

Met PIF DESIGNER maakt u originele kaders voor uw foto's. Kant-en-klare kaders kunt u een persoonlijk tintje geven door er uw eigen tekst bij te zetten.

PIF DESIGNER starten

Voor Windows:
Klik op Start, wijs naar Alle programma's (All Programs) (Windows XP) of Programma's (Programs) (Windows Me, 98 en 2000) gevolgd door EPSON PRINT Image Framer en PIF DESIGNER, en klik vervolgens op PIF DESIGNER.

Voor Mac OS X:
Dubbelklik op de map Programma's (Applications) in Macintosh HD gevolgd door de map EPSON PRINT Image Framer en de map PIF DESIGNER, en dubbelklik ten slotte op het pictogram PIF DESIGNER.

Voor meer informatie selecteert u Gebruikershandleiding in het menu Help van deze toepassing.