Software gebruiken

Software-informatie

EPSON Scan

EPSON Scan is een TWAIN-interface waarmee u alle mogelijke scantaken kunt regelen. U kunt het als zelfstandig scanprogramma gebruiken, maar even goed in combinatie met een ander scanprogramma dat compatibel is met TWAIN. U hebt de keuze uit een volautomatische modus en twee handmatige modi.

Printerdriver (en EPSON Status Monitor 3)

De printerdriver is de software waarmee u de printerinstellingen kunt aanpassen. In het venster met printerinstellingen bepaalt u allerlei opties, zoals het afdrukmateriaal en het formaat dat u gebruikt.

Gebruikershandleiding

De gebruikershandleiding bevat een beschrijving van de mogelijkheden van het apparaat. Daarbij krijgt u stapsgewijze instructies voor het gebruik van alle functies. U verneemt bovendien hoe u het apparaat moet onderhouden, hoe u bepaalde problemen kunt oplossen en hoe u eventueel contact opneemt met de klantenservice.

EPSON EasyPrintModule

EPSON EasyPrintModule werkt met uw software samen en zorgt ervoor dat u snel toegang krijgt tot uw afdrukinstellingen.

EPSON PRINT Image Framer Tool

Hiermee kunt u PIF-kaders (PIF staat voor PRINT Image Framer) maken, kopiëren of bewerken voor gebruik in combinatie met ondersteunde digitale camera's van EPSON, EPSON-apparaten waarin een geheugenkaart kan worden geplaatst en de software EPSON Easy Photo Print.

PIF DESIGNER

Hiermee kunt u PIF-kaders (PIF staat voor PRINT Image Framer) maken voor gebruik in combinatie met ondersteunde digitale camera's van EPSON of EPSON-apparaten waarin een geheugenkaart kan worden geplaatst.

EPSON Print CD

EPSON Print CD maakt het mogelijk om uw eigen labels te ontwerpen en meteen af te drukken op een cd of dvd.

EPSON Web-To-Page (alleen voor Windows)

EPSON Web-To-Page vereenvoudigt het afdrukken van webpagina's door ze automatisch aan te passen aan uw papierformaat en door u een afdrukvoorbeeld te laten zien van het eindresultaat. Hiervoor is een optie toegevoegd aan de werkbalk van Microsoft Internet Explorer.

EPSON Easy Photo Print

Met EPSON Easy Photo Print kunt u uw digitale afbeeldingen afdrukken op verschillende soorten papier. Dankzij de stapsgewijze instructies bereikt u snel het gewenste resultaat zonder dat u allerlei ingewikkelde instellingen hoeft op te geven.

PRINT Image Framer (voor PIF-kaders)

PIF-kaders (PIF staat voor PRINT Image Framer) zijn een snelle manier om uw foto's aan te kleden. Deze kaders kunnen worden gebruikt in combinatie met digitale camera's van EPSON die dit ondersteunen, EPSON-printers waarin geheugenkaarten kunnen worden geplaatst en de software EPSON Easy Photo Print.

EPSON Copy Utility

Met EPSON Copy Utility gebruikt u uw multifunctionele printer en computer net als een kopieerapparaat. Tijdens het kopiëren kun u vergroten en verkleinen, afdrukken in kleur en zwart-wit, verkleurde foto's opfrissen, stof verwijderen, tekst verbeteren en de helderheid en het contrast van uw afbeeldingen bijregelen.

EPSON Creativity Suite

EPSON Creativity Suite is een verzameling programma's voor het scannen, opslaan, beheren, bewerken en afdrukken van afbeeldingen. EPSON File Manager is het hoofdprogramma waarmee u uw afbeeldingen scant en opslaat, en vervolgens weergeeft in een gebruiksvriendelijk venster. Vanuit dit venster kunt u uw afbeeldingen afdrukken, naar een document slepen, verzenden per e-mail of openen in een beeldbewerkingsprogramma.