Software gebruiken

Toepassingen van de EPSON Creativity Suite verwijderen

Voor Mac OS X

Toepassingen die u niet per se nodig hebt, kunt u verwijderen. Ga als volgt te werk.

Voor Windows

Opmerking:
  • Voor het verwijderen van software onder Windows XP meldt u zich aan met een beheerdersaccount. U kunt geen software verwijderen als u als beperkte gebruiker bent aangemeld.
  • Voor het verwijderen van software onder Windows 2000 meldt u zich aan als gebruiker met beheerdersrechten (een gebruiker uit de groep Administrators).

Windows XP: klik op Start en selecteer Configuratiescherm (Control Panel). Voor Windows Me, 98 en 2000: klik op Start, wijs naar Instellingen (Settings) en selecteer Configuratiescherm (Control Panel).

Dubbelklik op het pictogram Software (Add or Remove Programs).

Selecteer de software die u wilt verwijderen.

Klik op Wijzigen/Verwijderen in Windows XP of 2000 of op Toevoegen/Verwijderen in Windows Me of 98.

Klik op Ja (Yes) wanneer u om bevestiging wordt gevraagd.

Opmerking:
Voor EPSON Print CD kiest u Verwijderen (Remove) en klikt u op Volgende (Next).

Volg de instructies op het scherm.

[Boven]

Voor Mac OS X

Opmerking:
  • Voor het verwijderen van software meldt u zich aan met een beheerdersaccount. U kunt geen software verwijderen als u als beperkte gebruiker bent aangemeld.
  • Afhankelijk van de toepassing kunnen een apart installatie- en verwijderprogramma zijn gebruikt.

Plaats de cd-rom met software in de cd-romlezer. De cd wordt automatisch geopend.

Open de map van de toepassing die u wilt verwijderen en dubbelklik eventueel op de map van uw taal.

Dubbelklik op het pictogram van de Installer of Uninstaller. Als het venster voor controle van uw identiteit verschijnt, voert u het wachtwoord of de wachtzin in. Volg verder de instructies op het scherm.