Software gebruiken

Webpagina's afdrukken op uw specifieke papierformaat

EPSON Web-To-Page openen

Met EPSON Web-To-Page kunt u op eenvoudige wijze webpagina's afdrukken op het specifieke papierformaat dat u gebruikt. Voor het afdrukken kunt u eerst een afdrukvoorbeeld bekijken.

Opmerking:
Deze software is alleen geschikt voor Windows.

EPSON Web-To-Page openen

Als u EPSON Web-To-Page hebt geïnstalleerd, wordt in het venster van Microsoft Internet Explorer een nieuwe balk weergegeven. Als deze balk niet wordt weergegeven, selecteert u in Internet Explorer de opdracht Werkbalken in het menu Beeld, gevolgd door EPSON Web-To-Page.