Papierbron selecteren

De printerdriver heeft vier instellingen voor de papierbron. Hiervan moet u er één selecteren vóór het afdrukken.
Papierbron
Instellingen voor de papierbron
Gebruik
Papiertoevoer achterzijde
Achterste lade
Selecteer deze instelling als papier uit de papiertoevoer aan de achterzijde moet worden gebruikt.
Papiercassette voorzijde
Voorste lade
Selecteer deze instelling als papier uit de papiercassette aan de voorzijde moet worden gebruikt.
Papiertoevoer achterzijde of papiercassette voorzijde
Automatisch
Wanneer u deze instelling selecteert, wordt papier uit de papiercassette aan de voorzijde gebruikt als de volgende instellingen overeenstemmen.
Voor Windows: de instelling voor het afdrukmateriaal en die voor het papierformaat in Hoofdgroep en Automatische papierinstellingen.
Voor Mac OS X: de instellingen in het dialoogvenster Pagina-instelling en Afdrukken en die van het dialoogvenster Printerinformatie.
Als deze instellingen niet overeenstemmen, wordt papier uit de papiertoevoer aan de achterzijde gebruikt.
CD/DVD
CD/DVD
Selecteer deze instelling wanneer u afdrukt op een cd of dvd.

Automatische papierinstellingen vastleggen

Voor Windows

Open de printerinstellingen.
Klik op het tabblad Hoofdgroep en selecteer Automatisch als instelling voor de Bron.
Klik op Instellingen om het dialoogvenster Automatische papierinstellingen te openen.
Selecteer Medietype en Papierformaat.
Klik op OK om het dialoogvenster Automatische papierinstellingen te sluiten.

Voor Mac OS X

Open het dialoogvenster EPSON Printer Utility2.
Klik op de knop Printer- en optie-informatie.
Selecteer Medietype en Papierformaat.
Klik op OK om het dialoogvenster EPSON Printer Utility2 te sluiten.