Afdrukken

Zorg ervoor dat de Bluetooth Photo Print Adapter is aangesloten op dit apparaat en dat de Bluetooth-instellingen zijn opgegeven. Zie De Bluetooth Photo Print Adapter aansluiten en loskoppelen voor meer informatie over het aansluiten en loskoppelen van de Bluetooth Photo Print Adapter. Zie Bluetooth-instellingen voor het opgeven van de Bluetooth-instellingen.

Druk op de knop Setup.

Selecteer PictBridge instellen.

1. Selecteer PictBridge instellen.

2. Druk op de knop .

Opmerking:

Als de Bluetooth-instellingen niet op het display worden weergegeven, is de adapter misschien niet goed aangesloten. U moet de adapter uit het apparaat trekken en vervolgens opnieuw aansluiten. Zie Aansluiten.

Selecteer het gewenste item met de knop / en druk vervolgens op de knop . Pas nu de instelling aan met de knop of .

1. Selecteer een item.

2. Druk op de knop .

3. Wijzig de instelling.

De precieze menu-items en standaardinstellingen hangen af van het gebruikte profiel.

Controleer de instellingen en druk vervolgens op de knop OK op uw printer. Het menu Setup wordt opnieuw weergegeven.

Selecteer op uw andere Bluetooth-apparaat de gegevens die u wilt afdrukken.

Geef op dat Bluetooth-apparaat de opdracht om de gegevens af te drukken.

Opmerking:

Welke instellingen u kunt gebruiken, kan per Bluetooth-apparaat verschillen. Zie de handleiding van het specifieke apparaat voor meer informatie.

Voor meer informatie over het afdrukken vanaf een mobiele telefoon, PDA, laptop, digitaal fototoestel, digiale videocamera of ander apparaat met Bluetooth, raadpleegt u de documentatie van zowel dat andere apparaat als dit Epson-apparaat.