Scannen / EPSON Smart Panel gebruiken

De toepassingen in het venster EPSON Smart Panel

Scan and Save
Copy Center
Copy to Fax
View and Create
Scan to Application
Scan to E-mail
EPSON Photo Site

Het venster EPSON Smart Panel bevat verschillende toepassingen. In het volgende gedeelte vindt u meer informatie over de beschikbare toepassingen.

Wanneer u op het pictogram van een toepassing klikt, kunt u het apparaat gebruiken om een afbeelding te scannen en de gegevens vervolgens rechtstreeks naar de betreffende toepassing sturen. Raadpleeg de online-Help bij EPSON Smart Panel voor meer informatie.

Scan and Save

Met deze toepassing kunt u afbeeldingen scannen, omzetten en vervolgens opslaan in een specifieke map. U kunt afbeeldingen ook omzetten met PRINT Image Matching en verschillende kleureffecten toepassen op de gescande afbeelding. Als u op het pictogram Scannen op opslaan klikt, verschijnt het volgende dialoogvenster. Klik op Scannen en opslaan om het scannen te starten of Scannen met opties om de scaninstellingen te wijzigen.

Opmerking:
Zie PRINT Image Matching voor meer informatie over de technologie PRINT Image Matching.

[Boven]

Copy Center

Met deze toepassing verandert u uw scanner in een digitaal kopieerapparaat, maar de functies ervan zijn een stuk krachtiger en flexibeler dan die van een traditioneel apparaat. Met deze toepassing kunt u afbeeldingen scannen en vervolgens als foto afdrukken. U kunt de foto's in diverse formaten kopiëren of meerdere foto's op eenzelfde pagina plaatsen. Voordat u een afbeelding afdrukt, kunt u in het Voorbeeldscan-venster eerst bekijken wat het resultaat is van de instellingen die u hebt vastgelegd. Wanneer u deze toepassing start, verschijnt het volgende venster.

Opmerking:
In Windows en Mac OS X kunt u gemakkelijk papier selecteren wanneer EPSON EasyPrintModule is geïnstalleerd.

[Boven]

Copy to Fax

Opmerking:
Deze toepassing kan worden gebruikt wanneer er een faxprogramma op uw computer is geïnstalleerd.

Met deze toepassing kunt u een document scannen vanaf de glasplaat en vervolgens als faxbericht versturen met behulp van een faxprogramma. Dit werkt op dezelfde manier als een echt faxapparaat. Wanneer u op Copy to Fax klikt, verschijnt het Copy Utility-venster. De gescande afbeeldingen worden naar de faxtoepassing verzonden.

[Boven]

View and Create

Met deze toepassing kunt u foto's scannen met behulp van ArcSoft PhotoImpression. Wanneer u deze toepassing start, verschijnt het volgende venster. ArcSoft PhotoImpression wordt automatisch gestart.

Opmerking:
Als ArcSoft PhotoImpression niet is geïnstalleerd, wordt het pictogram View and Create grijs weergegeven ten teken dat deze optie niet kan worden gebruikt.

[Boven]

Scan to Application

Met deze toepassing kunt u afbeeldingen scannen en naar een gewenste toepassing sturen voor verdere bewerking. Wanneer u deze toepassing start, verschijnt het volgende venster en wordt de afbeelding gescand via EPSON Scan.

[Boven]

Scan to E-mail

Met deze toepassing kunt u een afbeelding scannen en deze vervolgens bij een e-mailbericht voegen en versturen. Wanneer u deze toepassing start, verschijnt het volgende venster en wordt de afbeelding gescand via EPSON Scan.

[Boven]

EPSON Photo Site

Met deze toepassing kunt u een afbeelding scannen met de technologie PRINT Image Matching en deze vervolgens versturen naar de EPSON-website voor het delen van foto's. Wanneer u deze toepassing start, wordt een afbeelding gescand met behulp van EPSON Scan en weergegeven in het dialoogvenster Verify Assistant weergeven. Als u op Volgende (Next) klikt, verschijnt het volgende dialoogvenster. Klik op Versturen (Upload) om de afbeelding te versturen.

Opmerking:
Zie PRINT Image Matching voor informatie over de technologie PRINT Image Matching.