Overige informatie

De printersoftware voor Mac OS X openen

Deze dialoogvensters kunnen worden geopend zoals hierna beschreven.

Dialoogvenster

Openen

Pagina-instelling

Klik in het menu Archief (File) van uw toepassing op Pagina-instelling (Page Setup).

Afdrukken

Klik in de toepassing op Print in het menu Archief (File).

EPSON Printer Utility

Dubbelklik op het pictogram van het EPSON-printerhulpprogramma in de programmamap in Macintosh HD. Selecteer de printer in de lijst Printers (Printer List) en klik op OK.

Voor Mac OS X 10,2 of hoger: open de programmamap op de vaste schijf, open de map met hulpprogramma's en dubbelklik op het pictogram Afdrukbeheer (Print Center). Selecteer een van de drivers van deze printer in de lijst en klik op de knop Configureer (Configure). Selecteer de printer in de lijst Printers (Printer List) en klik op OK.