Overige informatie

De printersoftware voor Mac OS 8.6 en 9.x openen

Deze dialoogvensters kunnen worden geopend zoals hierna beschreven.

Dialoogvenster

Openen

Afdrukken

Klik in het menu Archief (File) van uw toepassing op Print of klik in het dialoogvenster voor de pagina-instelling op Opties (Options).

Pagina-instelling

Klik in het menu Archief (File) van uw toepassing op Pagina-instelling (Page Setup).

Lay-out

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Lay-out .

Hulpprogramma's

Klik in het afdrukvenster of het dialoogvenster voor de pagina-instelling op de pictogramknop Hulpprogramma's .

De volgende dialoogvensters kunt u bovendien openen vanuit het afdrukvenster.

Dialoogvenster

Openen

Afdrukken op de achtergrond

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Afdrukken op achtergrond .

Voorbeeld

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Voorbeeld en klik vervolgens op Voorbeeld.

Opslaan

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Voorbeeld tot de knop Afdrukken verandert in de knop Opslaan en klik vervolgens op de knop Opslaan.