Inleiding

U kunt afdrukken met uiteenlopende lay-outs voor speciale afdruktaken, zoals het afdrukken van boekjes en posters.

Zwart-witfoto's afdrukken

Hiermee kunt u zwart-witfoto's afdrukken in de modus Advanced B&W Photo (Zwart-witfoto geavanceerd).
Zie Zwart-witfoto's afdrukken

Dubbelzijdig afdrukken (alleen Windows)

Hiermee kunt u beide zijden van het papier bedrukken.
Zie Dubbelzijdig afdrukken (alleen Windows)
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X.

Afdrukken met vergroot of verkleind formaat

Hiermee kunt u een document automatisch vergroten of verkleinen en zo aanpassen aan het papierformaat dat in de printerdriver is geselecteerd.
Zie Afdrukken met vergroot of verkleind formaat

Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken

Hiermee kunt u twee of vier pagina's afdrukken op één vel papier.
Zie Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken

Poster afdrukken (alleen Windows)

Hiermee kunt u één pagina van uw document afdrukken op 4, 9 of 16 vellen papier. Vervolgens plakt u de vellen aan elkaar om er een poster van te maken.
Zie Poster afdrukken (alleen Windows)
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X.