Zwart-witfoto's afdrukken

In de modus Advanced B&W Photo (Zwart-witfoto geavanceerd) kunt u zwart-witfoto's in een hoge kwaliteit afdrukken.

Papier compatibel met zwart-wit afdrukken

U kunt voor deze functie het volgende afdrukmateriaal gebruiken.
Epson Premium Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier glanzend Premium)
Epson Premium Semigloss Photo Paper (Epson Fotopapier halfglanzend Premium)
Epson Matte Paper-Heavyweight (Epson Mat papier zwaar)
Epson Archival Matte Paper (Epson Archiefpapier mat)
Epson Enhanced Matte Paper (Epson Mat papier Enhanced)
Epson Double-Sided Matte Paper (Epson Dubbelzijdig papier mat)
Epson Velvet Fine Art Paper (Epson Fluweelpapier Fine Art)
Epson Watercolor Paper - Radiant White (Epson Aquarelpapier stralend wit)
Epson UltraSmooth Fine Art Paper (Epson Ultraglad papier Fine Art)

Printerinstellingen voor Windows

Open het bestand dat u wilt afdrukken.
Open de printerinstellingen.
Klik op het tabblad Main (Hoofdgroep) en selecteer het papier dat u gebruikt bij Media Type (Afdrukmateriaal).
Selecteer Advanced B&W Photo (Zwart-witfoto geavanceerd) voor Color (Kleur).
Klik op Custom (Aangepast) bij Mode (Modus), selecteer Color Controls (Kleurencontrole) en klik op Advanced (Geavanceerd).
Stel eventueel andere items in het venster Color Controls (Kleurencontrole) in en klik op OK om het venster te sluiten.
Breng eventueel andere wijzigingen aan in het venster Main (Hoofdgroep) en start het afdrukken. Zie de online-Help van de printerdriver voor meer informatie.

Printerinstellingen voor Mac OS X 10.5

Open het bestand dat u wilt afdrukken.
Open het dialoogvenster Print (Afdrukken).
Klik op de knop om dit dialoogvenster uit te breiden.
Selecteer de printer die u gebruikt bij Printer en geef de gewenste instellingen op.
Opmerking:
Afhankelijk van de toepassing kunt u bepaalde items in dit dialoogvenster mogelijk niet selecteren. In dat geval klikt u op Page Setup (Pagina-instelling) in het menu File (Archief) van uw toepassing en selecteert u de juiste instellingen.
Selecteer Print Settings (Printerinstellingen) in het venstermenu.
Selecteer het papier dat u gebruikt bij Media Type (Afdrukmateriaal).
Selecteer Advanced B&W Photo (Zwart-witfoto geavanceerd) voor Color (Kleur).
Selecteer Advanced Color Settings (Geavanceerde kleurinstellingen).
Breng eventueel andere wijzigingen aan en start het afdrukken. Zie de online-Help van de printerdriver voor meer informatie.

Printerinstellingen voor Mac OS X 10.3 of 10.4

Open het bestand dat u wilt afdrukken.
Open het dialoogvenster Page Setup (Pagina-instelling).
Selecteer de printer die u gebruikt bij Format for (Instellen voor).
Selecteer de juiste instelling bij Paper Size (Papierformaat).
Klik op OK om het dialoogvenster Page Setup (Pagina-instelling) te sluiten.
Open het dialoogvenster Print (Afdrukken).
Selecteer Print Settings (Printerinstellingen) in het venstermenu.
Selecteer het papier dat u gebruikt bij Media Type (Afdrukmateriaal).
Selecteer Advanced B&W Photo (Zwart-witfoto geavanceerd) voor Color (Kleur).
Selecteer Color Management (Kleurenbeheer) in het venstermenu.
Breng eventueel andere wijzigingen aan en start het afdrukken. Zie de online-Help van de printerdriver voor meer informatie.