Cd- en dvd-labels maken en afdrukken

EPSON Print CD starten

Met EPSON Print CD kunt u op de computer uw eigen cd/dvd-labels maken met tekst en afbeeldingen en de labels rechtstreeks afdrukken op cd's en dvd's van 8 cm en 12 cm.

EPSON Print CD starten

U kunt EPSON Print CD op twee manieren openen:

• Dubbelklik op het pictogram EPSON File Manager op het bureaublad en klik op het pictogram Cd-labels afdr. boven in het venster van EPSON File Manager.

• Voor Windows:
    Klik op Start, wijs naar Alle programma's (Windows XP x64 en XP) of Programma's (Windows Me, 98 SE en 2000), wijs naar EPSON Print CD en klik vervolgens op EPSON Print CD.

Voor Mac OS X:
    dubbelklik op de map Programma's in Macintosh HD en dubbelklik vervolgens op de map EPSON Print CD. Dubbelklik ten slotte op EPSON Print CD.

Raadpleeg de volgende instructies voor het bewerken en afdrukken van labelbestanden.
Zie Afdrukken op cd's en dvd's