Instellingen van de printersoftware / Voor Mac OS 8.6 tot 9.x

Dialoogvenster voor de lay-out

U kunt de lay-out van een document wijzigen met de instellingen van de printerdriver in het venster voor de lay-out. Open dit dialoogvenster door in het menu Archief (File) van uw toepassing op Print te klikken en in het afdrukvenster dat vervolgens verschijnt op de pictogramknop Lay-out .

Volledige pagina

Hiermee vergroot of verkleint u een afbeelding, zodat deze wordt aangepast aan het geselecteerde papierformaat. Schakel het selectievakje Volledige pagina in en geef vervolgens in de lijst Papierformaat het papierformaat op.
Zie Volledige pagina afdrukken

Watermerk

Hiermee kunt u een tekst of afbeelding afdrukken als watermerk.
Zie Watermerken afdrukken

Meerdere pagina's

Hiermee kunt u kiezen uit Pagina's per vel en Poster.

Pagina's per vel

Selecteer deze instelling als u twee of vier pagina's van uw document wilt afdrukken op één vel papier.
Zie Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken

Poster

U kunt een afzonderlijke pagina van een document zodanig vergroten dat deze ene pagina 4, 9 of 16 vellen papier beslaat. Selecteer de optie Poster als u een afbeelding op posterformaat wilt afdrukken.
Zie Posters afdrukken

Afdrukvolgorde

Selecteer Sorteren om een document per set af te drukken. Selecteer Omgekeerde volgorde om uw documenten in omgekeerde volgorde af te drukken, dus de laatste pagina eerst.