Instellingen van de printersoftware / Voor Mac OS X

Dialoogvenster voor de pagina-instelling

Instellingen van het dialoogvenster voor de pagina-instelling

Opmerking:
Het dialoogvenster voor de pagina-instelling maakt standaard deel uit van Mac OS X. Raadpleeg de documentatie bij uw besturingssysteem voor meer informatie.

Instellingen van het dialoogvenster voor de pagina-instelling

Hiermee kunt u de gewenste instellingen opgeven bij Stel in voor, Papierformaat, Richting en Vergroot/verklein.

Instellingen

Paginakenmerken

Hiermee geeft u de pagina-instellingen weer.

Overzicht

Hiermee geeft u een lijst met actuele instellingen weer.

Stel in voor

Stylus C86

Hiermee drukt u af met standaardmarges.

Stylus C86
(Papiertoevoer-Randloos)

Hiermee drukt u af zonder marges.
Zie Afdrukken zonder marges (randloos)

Papierformaat

Selecteer het papierformaat dat u wilt gebruiken.

Richting

Hiermee selecteert u de afdrukstand.

Vergroot/verklein

Hiermee verkleint of vergroot u de afmetingen van een document.

Zie Afdrukgebied

Opmerking:
Zorg ervoor dat de instelling bij Stel in voor in het dialoogvenster voor de pagina-instelling en de instelling bij Printer in het afdrukvenster altijd met elkaar overeenkomen. Anders worden de gegevens misschien niet goed afgedrukt.