Functies van de printersoftware / Voor gebruikers van Mac OS X

Informatie krijgen via de online-Help

Uw printersoftware beschikt over een uitgebreide online-Help met instructies voor het afdrukken, het instellen van opties in de printerdriver en het gebruik van printerhulpprogramma's.

U opent de online-Help door Print te kiezen in het menu Archief (File) van het programma waarmee u aan het werk bent. Selecteer vervolgens de optie Printerinstellingen of Kleurenbeheer in het venstermenu en klik op de knop Help.