Functies van de printersoftware / Voor gebruikers van Mac OS 8.1 of hoger (behalve Mac OS X)

De printersoftware: inleiding

De printersoftware die met de printer wordt meegeleverd, omvat een driver en hulpprogramma's voor de printer. In de printerdriver kunt u een groot aantal opties instellen om de beste resultaten te krijgen met uw printer. Met de printerhulpprogramma's kunt u de printer controleren en ervoor zorgen dat het apparaat optimaal blijft werken.

De instellingen voor de printerdriver en de hulpprogramma's vindt u in de volgende dialoogvensters.

Dialoogvenster

Instellingen en hulpprogramma's

Afdrukken

Afdrukmateriaal, Modus, Exemplaren, Pagina's, Inkt

Pagina-instelling

Papierformaat, Afdrukstand, 180° draaien, Dubbelzijdig afdrukken, Verklein/vergroot, Afdrukgebied

Lay-out

Volledige pagina, Watermerk, Meerdere pagina's, Pag.volgorde

Hulpprogramma's

EPSON Status Monitor IV, Spuitkanaaltjes controleren, Printkop reinigen, Printkop uitlijnen, Configuratie (dialoogvenster)

Deze dialoogvensters kunnen worden geopend zoals hierna beschreven.

Dialoogvenster

Hoe openen

Afdrukken

Klik in het menu Archief (File) van uw toepassing op Print of klik in het dialoogvenster voor de pagina-instelling op Opties (Options).

Pagina-instelling

Klik in het menu Archief (File) van uw toepassing op Pagina-instelling (Page Setup).

Lay-out

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Lay-out .

Hulpprogramma's

Klik in het afdrukvenster of het dialoogvenster voor de pagina-instelling op de pictogramknop Hulpprogramma's .

De volgende dialoogvensters kunt u bovendien openen vanuit het afdrukvenster.

Dialoogvenster

Hoe openen

Afdrukken op de achtergrond

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Afdrukken op achtergrond .

Voorbeeld

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Voorbeeld (Preview) en klik vervolgens op Voorbeeld (Preview).

Bewaar

Klik in het afdrukvenster op de pictogramknop Voorbeeld (Preview) tot de knop Afdrukken (Print) verandert in de knop Bewaar (Save) en klik vervolgens op de knop Bewaar (Save).

Naast de informatie in deze handleiding kunt u meer informatie over de printersoftware opvragen door in de dialoogvensters van de printersoftware op het helppictogram te klikken.

Als u problemen hebt met het gebruik van de printersoftware, kunt u naar de EPSON-website voor technische ondersteuning gaan. U opent de website vanaf de cd-rom met printersoftware door de cd in de cd-romlezer te plaatsen en te dubbelklikken op het pictogram EPSON, vervolgens Web-site voor technische ondersteuning te selecteren en op te klikken.