Besturingssysteemspecifieke problemen

Mac OS X

De printer wordt niet weergegeven in Printer toevoegen

Is de printerdriver geïnstalleerd?
Installeer de printerdriver. Zie De printer gebruiken vanaf een andere computer voor meer informatie over de softwareconfiguratie.
Zijn de netwerkinstellingen geconfigureerd op de computer?
De instellingen zijn afhankelijk van het protocol. Probeer het volgende:
EPSON TCP/IP: Open System Preferences (Systeemvoorkeuren) - Network (Netwerk) - TCP/IP (Mac OS X 10.3) of open System Preferences (Systeemvoorkeuren) - Network (Netwerk) - Advanced (Geavanceerd) - TCP/IP (Mac OS X 10.5) en controleer of de adressen zijn ingesteld danwel of het juiste IP-adres, anders dan de fabrieksinstelling, is ingesteld in de netwerkinterface van de printer. Zie Uw netwerkinstellingen controleren met een computer.
Rendezvous (Mac OS X 10.3) en Bonjour (Mac OS X 10.4 of hoger): Open Device Properties (Apparaateigenschappen) - TCP/IP - Bonjour in EpsonNet Config en controleer of Use Bonjour (Bonjour gebruiken) is geselecteerd.