De printer gebruiken vanaf een andere computer

Opmerking:
Als het onderstaande venster verschijnt, klikt u op Unblock (Blokkering opheffen). Klik niet op Keep blocking (Blijven blokkeren) of Ask Me Later (Later opnieuw vragen).
Klik niet op Keep blocking (Blijven blokkeren), Block (Blokkeren) of een soortgelijke opdracht in het venster van commercieel verkrijgbare beveiligingssoftware.
Afhankelijk van de commercieel verkrijgbare beveiligingssoftware kunt u aan de hand van de bovenstaande procedure mogelijk geen verbinding tot stand brengen. Sluit in dat geval de beveiligingssoftware tijdelijk af en gebruik de software bij de printer.
Controleer of de printer is ingeschakeld.
Plaats de cd-rom met de software in het cd-romstation van de computer.
Voor Mac OS X dubbelklikt u op het pictogram Mac OS X.
Opmerking:
Als het installatiescherm niet automatisch wordt weergegeven in Windows, dubbelklikt u op het pictogram van de cd-rom in Computer (of My Computer (Deze computer)) bij Mode (Modus).
Selecteer Custom Install (Aangepaste installatie).
Selecteer EpsonNet Config bij Recommended (Aanbevolen).
Klik op Install (Installeren).
Volg de instructies. Als u wordt gevraagd How do you want to connect your product? (Hoe wilt u uw apparaat aansluiten?), selecteert u Network (Netwerk).
Klik op Next (Volgende).
Als het volgende venster verschijnt, selecteert u Set up an additional computer to use this printer (Extra computer instellen voor gebruik van deze printer) en klikt u op Next (Volgende).