De scan voltooien

Voor alle modellen
Wat er na het scannen gebeurt, hangt af van de manier waarop u het scannen bent begonnen.
Full Auto Mode (Volautomatische modus):
Als u het scannen bent begonnen door Epson Scan te starten via het pictogram EPSON Scan, wordt de gescande afbeelding opgeslagen met de bestandsindeling en de locatie die zijn geselecteerd in het venster File Save Settings (Instellingen voor Bewaar bestand). Als u geen instellingen hebt geselecteerd in het venster File Save Settings (Instellingen voor Bewaar bestand), wordt de afbeelding opgeslagen als een JPEG-bestand in Pictures (Afbeeldingen) of My Pictures (Mijn afbeeldingen).
Als u met scannen bent begonnen vanuit een TWAIN-programma, zoals Adobe Photoshop Elements, wordt de gescande afbeelding geopend in het venster van dat programma. Wanneer Epson Scan na het scannen niet automatisch sluit, klikt u op Close (Sluiten) om het venster Epson Scan te sluiten en uw afbeelding in het programma te bekijken.
Office Mode (Kantoormodus), Home Mode (Thuismodus) of Professional Mode (Professionele modus):
Als u met scannen bent begonnen door Epson Scan te starten via het pictogram EPSON Scan, verschijnt het venster File Save Settings (Instellingen voor Bewaar bestand). Hierin kunt u de naam en de locatie opgeven voor het opslaan van de scanbestanden. Zie Instellingen voor Bewaar bestand selecteren voor meer informatie hierover. Zodra u deze instellingen hebt geselecteerd, begint Epson Scan te scannen.
Als u met scannen bent begonnen vanuit een TWAIN-programma, zoals Adobe Photoshop Elements, worden de gescande afbeeldingen geopend in het venster van dat programma. Als Epson Scan na het scannen niet automatisch wordt afgesloten, klikt u op Close (Sluiten) om het venster Epson Scan te sluiten en uw afbeelding(en) in het programma te bekijken.