Over de automatische duplex-eenheid

Met de optionele automatische duplex-eenheid kunt u automatisch dubbelzijdig afdrukken.
Er kan op twee manieren dubbelzijdig worden afgedrukt: standaard en om een gevouwen boekje te maken.
Standaard:
Gevouwen boekje (alleen voor Windows):
Enkel gevouwen boekje
: Bindkant
Automatische dubbelzijdig afdrukken is alleen beschikbaar voor de volgende papiersoorten en -formaten.
Papier
Formaat
Normaal papier
Letter, A4, B5
Epson Premium Ink Jet Plain Paper (Gewoon inkjetpapier Premium)
Epson Bright White Ink Jet Paper (Inkjetpapier helderwit)
Epson Double-Sided Matte Paper (Mat papier dubbelzijdig)
Opmerking:
Deze functie kan niet worden gebruikt in combinatie met randloos afdrukken.
Deze functie is niet beschikbaar wanneer de printer wordt gebruikt via een netwerk of als gedeelde printer.
Afhankelijk van het papier en de hoeveelheid inkt die wordt gebruikt om tekst en afbeeldingen af te drukken, kan de inkt vlekken veroorzaken op de andere zijde van het papier.
Bij dubbelzijdig afdrukken kunnen vlekken ontstaan.
Zie De automatische duplex-eenheid configureren om de automatische duplex-eenheid te configureren.
Zie Dubbelzijdig afdrukken met de automatische duplex-eenheid om automatisch dubbelzijdig af te drukken met de automatische duplex-eenheid.