Instellingen van de printersoftware / Voor Mac OS 9

De printersoftware: inleiding

Dialoogvensters van de printerdriver

De printersoftware die met de printer wordt meegeleverd, omvat een driver en hulpprogramma's voor de printer. In de printerdriver kunt u een groot aantal opties instellen om de beste resultaten te krijgen met uw printer. Met de printerhulpprogramma's kunt u de printer controleren en ervoor zorgen dat het apparaat optimaal blijft werken.

De dialoogvensters van de printerdriver zijn:
Zie Dialoogvenster voor de pagina-instelling
Zie Afdrukvenster
Zie Printerhulpprogramma's

De printerdriver openen

Voor informatie over het gebruik van de printersoftware, zie:

De printersoftware voor Mac OS 9 openen

Naast de informatie in deze handleiding kunt u meer informatie over de printersoftware opvragen door in de dialoogvensters van de printersoftware op het helppictogram te klikken.

Meer informatie

In de online-Help vindt u meer informatie over de printersoftware.
Zie Informatie krijgen via de online-Help