Programma's toewijzen aan de knoppen op de scanner

Met de Startknop opent u een op voorhand geselecteerd programma. In de volgende tabel staat welke programma's dit standaard zijn en wat deze programma's doen.
Knop
Actie
Start
Epson Scan wordt gestart.

Een project van Event Manager toewijzen aan een knop op de scanner

Het scannen gaat nog eenvoudiger als u de Startknop instelt op rechtstreeks een een project uit Event Manager te openen.
Voor gebruikers van Mac OS X 10.5.8:
Startknop wordt niet ondersteund. Zie Het pictogram EPSON Scan gebruiken voor instructies om met EPSON Scan te beginnen.
U start Epson Event Manager op een van de volgende manieren:
Windows: Klik op Start > Programs (Programma’s) of All Programs (Alle programma’s) > Epson Software > Event Manager.
Mac OS X: Selecteer Applications (Programma’s) > Epson Software en dubbelklik op het pictogram Launch Event Manager.
Het tabblad Knopinstellingen van Epson Event Manager verschijnt.
Klik op het lijstpijltje naast de naam van de knop en selecteer de handeling die u eraan wilt toewijzen.
Klik op Close (Sluiten) om het venster Event Manager te sluiten.
Wanneer u vervolgens op een bepaalde knop drukt, wordt de eraan toegewezen handeling uitgevoerd.
Opmerking:
Als u hulp nodig hebt bij het gebruik van Event Manager, doet u het volgende.
In Windows: Klik op het pictogram bovenaan rechts.
In Mac OS X: Klik op Help in het menu, en vervolgens op Epson Event Manager Help.