Het statuslampje begrijpen

Wanneer een fout optreedt, stopt de scanner en knippert het statuslampje (kleur: oranje). Dit duidt op een van de volgende problemen:
De scanner is niet goed aangesloten op de computer of de software is niet volledig geïnstalleerd. Zie de poster Hier beginnen die u bij de scanner hebt gekregen voor meer informatie over het installeren van de software en het aansluiten van de scanner op de computer.
De transportvergrendeling van de scanner en/of de transparanteneenheid is vergrendeld. Ontgrendel de transportvergrendeling.
De kabel van het deksel of van de apart verkrijgbare automatische documenttoevoer is niet aangesloten op de optiepoort van de scanner. Sluit de kabel aan op de poort.
Wanneer u deze oplossingen hebt geprobeerd, zet u de scanner uit en weer aan (met de aan/uitschakelaar).
Als het statuslampje nog knippert:
Misschien is de scanner defect.
Mogelijk moet de lichtbron van de scanner worden vervangen.
Misschien is een aangesloten optie defect.
Neem contact op met uw leverancier of met Epson. Zie Contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie hierover.