Systeemvereisten

Systeemvereisten voor Windows
Systeemvereisten voor Macintosh

Zorg ervoor dat uw systeem aan de hierna beschreven vereisten voldoet voordat u de scanner in gebruik neemt.

Systeemvereisten voor Windows

Controleer uw Windows-systeem en ga na welk type interface u gebruikt. Zie hieronder het gedeelte voor uw systeem.

Windows-systemen met USB 2,0-poorten

Systeem

Microsoft Windows XP Home Edition of Professional, of Windows 2000 Professional

(Windows Me, 98 of 95 waar later een upgrade overheen is geïnstalleerd, wordt niet ondersteund)

USB 2.0 Host-stuurprogramma van Microsoft vereist

Interface

USB-poort (type A) ingebouwd in het moederbord

Beeldscherm

SVGA of hoger (resolutie)

800 × 600, 16-bits (Hoge kleuren) of beter

(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)

Opmerking:

USB 2.0 is neerwaarts compatibel met USB 1.1.

Windows-systemen met USB 1.1-poorten

Systeem

Microsoft Windows XP Home Edition of Professional, Me, 98 Tweede Editie of Windows 2000 Professional

(Windows 95 waar later een upgrade overheen is geïnstalleerd, wordt niet ondersteund)

De USB-interface moet in Full Speed-modus worden gebruikt.

Interface

USB-poort (type A) ingebouwd in het moederbord

Beeldscherm

SVGA of hoger (resolutie)

800 × 600, 16-bits (Hoge kleuren) of beter

(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)

Systeemvereisten voor Macintosh

Controleer uw Macintosh-systeem en ga na welk type interface u gebruikt. Zie hieronder het gedeelte voor uw systeem.

Macintosh-systemen met USB 2.0-poorten

Systeem

Mac OS X 10.2.7 of hoger

Snelle gebruikersoverschakeling (Fast User Switching) wordt niet ondersteund in Mac OS X 10.3.

Interface

Macintosh USB

Beeldscherm

Kleurenmonitor, schermresolutie van 800 × 600 of meer en 32.000 kleuren of meer

(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)

Opmerking:
  • USB 2.0 is neerwaarts compatibel met USB 1.1.

• EPSON Scan kan niet overweg met het UNIX-bestandssysteem voor Mac OS X. Installeer EPSON Scan daarom op een schijf of partitie waarop dit bestandssysteem niet wordt gebruikt.

Macintosh-systemen met USB 1.1-poorten

Systeem

Mac OS X 10.2 of hoger

Snelle gebruikersoverschakeling (Fast User Switching) wordt niet ondersteund in Mac OS X 10.3.

Interface

Macintosh USB

Beeldscherm

Kleurenmonitor, schermresolutie van 800 × 600 of meer en 32.000 kleuren of meer

(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)

Opmerking:

EPSON Scan kan niet overweg met het UNIX-bestandssysteem voor Mac OS X. Installeer EPSON Scan daarom op een schijf of partitie waarop dit bestandssysteem niet wordt gebruikt.