De automatische documenttoevoer installeren

Wanneer u de automatische documenttoevoer wilt gebruiken, moet u het deksel verwijderen en vervangen door de documenttoevoer.

Sluit EPSON Scan en zet de scanner uit met de aan-uitschakelaar.

Maak de kabel van het deksel los.

Open het deksel.

Trek het deksel recht omhoog van de scanner.

Verwijder de tape en andere verpakkingsmaterialen van de automatische documenttoevoer.

Steek de scharnierende delen van de documenttoevoer in de daarvoor bestemde openingen aan de bovenzijde van de scanner (achteraan). Klap de automatische documenttoevoer nu dicht.

Steek de kabel van de documenttoevoer in de optiepoort van de scanner.

Schuif de papiersteun in de daarvoor bestemde gleuf van de automatische documenttoevoer.

Zie Documenten in de automatische documenttoevoer plaatsen als u documenten in de documenttoevoer wilt plaatsen.

Opmerking:

Zie Documenten op de glasplaat leggen terwijl de automatische documenttoevoer is geïnstalleerd als u documenten of foto's wilt scannen vanaf de glasplaat terwijl de automatische documenttoevoer is geïnstalleerd.