De automatische fototoevoer gebruiken

De automatische fototoevoer installeren

De automatische fototoevoer verwijderen

Opmerking:
  • Zorg ervoor dat de scanner op een stabiele ondergrond staat wanneer u de automatische fototoevoer installeert.

Zorg ervoor dat de scanner uitstaat.

Maak de kabel van het deksel los van de scanner.

Open het deksel.

Trek het deksel recht omhoog.

Opmerking:
Bewaar het verwijderde deksel in de standaard van de automatische fototoevoer. Let er wel op dat de reflecterende mat niet tegen de standaard komt.

Plaats de automatische fototoevoer op de scanner door de driehoekjes aan de zijkant van de fototoevoer op gelijke hoogte te brengen met die naast de glasplaat.

Sluit de kabel van de automatische fototoevoer aan op de scanner.

Zet de scanner aan door het netsnoer van de scanner in het stopcontact te steken.

De automatische fototoevoer verwijderen

Wanneer de automatische fototoevoer is gemonteerd, kunt u geen afbeeldingen scannen vanaf de glasplaat. Ga als volgt te werk wanneer de automatische fototoevoer niet meer nodig is en u opnieuw wilt scannen vanaf de glasplaat.

Sluit EPSON Scan, mocht dit programma geopend zijn.

Zet de scanner uit.

Trek de kabel van de automatische fototoevoer uit de scanner.

Maak de automatische fototoevoer los van de scanner door de fototoevoer recht omhoog te trekken.

Zet de automatische fototoevoer in de standaard (zie illustratie).

Opmerking:
Let erop dat het filmgedeelte niet tegen de standaard komt.

Breng het normale deksel van de scanner weer aan (zie illustratie).

Sluit het deksel.

Sluit de kabel van het deksel aan op de scanner.