Scannen vanuit manuele modus / Het Voorbeeldscan-venster gebruiken

De knop Automatische belichting gebruiken

Klik op de knop Automatische belichting om de belichting van een afbeelding automatisch te optimaliseren. De waarden voor Gamma, Lichten en Schaduwen in het dialoogvenster Beeldbewerking worden automatisch ingesteld.

Opmerking:
  • De knop Automatische belichting wordt grijs weergegeven en is dus niet beschikbaar wanneer Pixeldiepte is ingesteld op Zwart-wit en Auto Area Segmentation niet is geselecteerd in het dialoogvenster Beeldtype.
  • Automatische belichting wordt automatisch ingeschakeld wanneer u scant vanuit de automatische modus.