Productinformatie / Technische specificaties

Systeemvereisten en compatibiliteit

Voor Windows-pc's
Voor Macintosh-computers

Zorg ervoor dat uw systeem aan de volgende vereisten voldoet en compatibel is.

Voor Windows-pc's

Voor gebruikers van Windows en USB 1.1

Systeem

Microsoft® Windows® XP Home/XP Professional/Me/98/2000 Professional
(voorgeïnstalleerd of opgewaardeerd vanaf een voorgeïnstalleerde Windows Me/98/2000 Professional)

Opmerking:
Dit systeem werkt alleen wanneer de USB-interface in Full Speed-modus wordt gebruikt.

Interface

USB-poort (TYPE A-connector) op pc

Beeldscherm

SVGA-monitor of beter met een schermresolutie van 800 x 600 of meer en 16-bits kleur (Hoge kleuren)

Opmerking:
De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort). Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie hierover.

Voor gebruikers van Windows en USB 2.0

Systeem

Microsoft Windows XP Home Edition/XP Professional/2000 Professional
(voorgeïnstalleerd of opgewaardeerd vanaf een voorgeïnstalleerde Windows Me/98/2000 Professional)

Opmerking:
USB 2.0 Host-stuurprogramma van Microsoft vereist.

Interface

USB-poort (TYPE A-connector) op pc

Beeldscherm

SVGA-monitor of beter met een schermresolutie van 800 x 600 of meer en 16-bits kleur (Hoge kleuren)

Opmerking:
De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort). Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie hierover.

[Boven]

Voor Macintosh-computers

Systeem

Mac OS® 8.6 tot 9.x, Mac OS X 10.2 of hoger

Interface

Macintosh USB

Beeldscherm

Kleurenmonitor, schermresolutie van 800 x 600 (meer aanbevolen) en 32.000 kleuren of meer

Opmerking:
De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort). Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie hierover.