Hoe

EPSON Scan starten

Bij gebruik van een TWAIN-toepassing
Bij gebruik van EPSON Scan als zelfstandige toepassing
Bij gebruik van de software EPSON Smart Panel

U kunt EPSON Scan starten op drie verschillende manieren. Ga hier creatief mee om, afhankelijk van wat u wilt doen.

Bij gebruik van een TWAIN-toepassing

Wanneer u de gescande afbeelding wilt bewerken, start u EPSON Scan vanuit een toepassing die aan de TWAIN-norm voldoet. De gescande afbeeldingen worden naar de toepassing verzonden, waarna u ze kunt bewerken.

Opmerking voor gebruikers van Mac OS X:
Het is niet altijd mogelijk om EPSON Scan te starten zoals hier wordt beschreven. Dit hangt af van de toepassing die u gebruikt.

Meer informatie over het starten van EPSON Scan vindt u hierna.

EPSON Scan starten

[Boven]

Bij gebruik van EPSON Scan als zelfstandige toepassing

Als u de gescande afbeeldingen alleen maar wilt opslaan zonder verdere bewerkingen, kunt u EPSON Scan rechtstreeks starten. De afbeeldingen worden automatisch in de opgegeven map opgeslagen als bestand. Zie Bestanden rechtstreeks opslaan met EPSON Scan voor meer informatie.

[Boven]

Bij gebruik van de software EPSON Smart Panel

Met EPSON Smart Panel kunt u afbeeldingen scannen en rechtstreeks versturen naar een toegewezen toepassing, de EPSON-website voor het delen van foto's of uw PDA (Personal Digital Assistant). Wanneer u foto's en documenten snel en gemakkelijk wilt vastleggen in digitale vorm, start u EPSON Scan met behulp van EPSON Smart Panel. Zie Overzicht van EPSON Smart Panel voor meer informatie over EPSON Smart Panel.