Welkom bij de EPSON Gebruikershandleiding

Deze Gebruikershandleiding maakt u op uw scherm wegwijs in het gebruik van uw scanner, de EPSON Perfection 1670/1670 Photo. Door op de koppelingen aan de linkerzijde van dit venster te klikken, krijgt u informatie over de volgende onderwerpen.

Grondbeginselen van het scannen

Hierin worden de basishandelingen voor het scannen uitgelegd. Lees dit gedeelte eerst door, zodat u weet hoe u afbeeldingen moet scannen met behulp van EPSON Scan.

Hoe

Eenvoudige stapsgewijze instructies voor de gewone scantaken. Tevens informatie over het gebruik van de functies van EPSON Scan en die van de knop Start.

EPSON Smart Panel gebruiken

Bevat informatie over de mogelijkheden van EPSON Smart Panel.

Onderhoud

Bevat informatie over het onderhoud van het apparaat.

Problemen oplossen

Bevat informatie over het verhelpen van problemen en het inroepen van hulp. Als uw software niet goed werkt of de gescande afbeeldingen te wensen overlaten, raadpleegt u dit gedeelte.

Productinformatie

Achtergrondinformatie over de scanner.

Auteursrechten en handelsmerken