Hulp bij de Gebruikershandleiding

Hulpmiddelen voor navigatie
Een onderwerp afdrukken
Weergaveproblemen oplossen

Hulpmiddelen voor navigatie

Deze Gebruikershandleiding maakt gebruik van koppelingen zodat u eenvoudig van het ene naar het andere onderwerp kunt gaan. Wanneer u de muisaanwijzer op een koppeling plaatst, verandert de aanwijzer in een handje. U kunt vervolgens op de koppeling klikken om een verwant onderwerp of meer gedetailleerde informatie te openen.

Koppelingen in het tekstgedeelte van deze handleiding verschijnen als gekleurde of onderstreepte tekst. Daarnaast hebt u steeds de volgende hulpmiddelen tot uw beschikking om door de handleiding te navigeren.

Inhoudsopgave

Gebruik de inhoudsopgave aan de linkerzijde van het venster om naar een onderwerp in deze handleiding te gaan. Klik op een hoofdonderwerp om de subonderwerpen weer te geven en klik op een onderwerp om naar de betreffende pagina te gaan.

Home

Klik hierop om terug te keren naar de beginpagina.

Index

Klik hierop om naar de index te gaan.

Zoeken

Klik hierop om het zoekvenster te openen waarin u onderwerpen kunt zoeken door het invoeren van een trefwoord.

Verklarende woordenlijst

Klik hierop om naar de verklarende woordenlijst te gaan.

Veiligheid

Klik hierop om naar de veiligheidsvoorschriften te gaan.

Terug

Klik hierop om terug te keren naar de laatst weergegeven pagina.

Boven

Klik hierop om naar het begin van de huidige pagina te gaan.

Vorige

Klik hierop om naar het vorige onderwerp te gaan.

Volgende

Klik hierop om naar het volgende onderwerp te gaan.

Een onderwerp afdrukken

Om de huidige pagina af te drukken, klikt u op Afdrukken in het menu Bestand van uw browser.

Weergaveproblemen oplossen

Als het venster niet goed wordt weergegeven, klik dan op de knop Vernieuwen (of de knop Reload) van uw browser.