De printersoftware

De Epson software bevat de printerdriversoftware en EPSON Status Monitor 3.
De printerdriver is software waarmee uw computer de printer aanstuurt. U dient de printerdriver te installeren om alle door de printer geboden mogelijkheden met uw Windows-toepassingen te kunnen gebruiken.
Het programma EPSON Status Monitor 3 controleert de status van uw printer, waarschuwt u als er fouten optreden en biedt tips voor het oplossen van problemen. EPSON Status Monitor 3 wordt automatisch geïnstalleerd tijdens het installeren van de printerdriver. Raadpleeg EPSON Status Monitor 3 installeren voor instructies als u EPSON Status Monitor 3 later wilt installeren.
Opmerking:
Controleer voordat u verder gaat of de printerdriver op uw computer geïnstalleerd is, zoals beschreven in de Installatiehandleiding.