Opties

Opties voor papierverwerking

Trektractoreenheid (C80032)
Verbetert de verwerking van kettingpapier en verkleint de kans dat het papier vastloopt. Gebruik van een trektractor in combinatie met een duwtractor is met name handig bij het afdrukken van voorgedrukte kettingformulieren, doorslagpapier, etiketten en afbeeldingen van hoge kwaliteit. Zie De tractor in de trekpositie gebruiken voor informatie over het gebruik van deze optie.
Papierrolhouder (C811141)
Hiermee kunt u uw printer gebruiken met een papierrol van 8,5 inch, zoals die voor telexen wordt gebruikt. Zie De papierrolhouder gebruiken voor informatie over het gebruik van deze optie.
Opmerking:
De asterisk () vervangt het laatste cijfer van het productnummer, dat per land verschilt.

Optionele interfacekaarten

U kunt een optionele interfacekaart installeren als aanvulling op de ingebouwde parallelle interface en USB-interface om de netwerkmogelijkheden uit te breiden. De interfacekaarten van EPSON in de volgende tabel zijn compatibel met de printer. (Sommige interfacekaarten zijn niet in alle landen beschikbaar.)
Zie Een interfacekaart installeren voor informatie over het installeren van een interfacekaart.
Modelnummer
Naam
C82443
Serial I/F Board No Buffer TYPE-B
C82384
EpsonNet 10/100 Base Tx Int. Printerserver
De asterisk () vervangt het laatste cijfer, dat per land verschilt.
Neem contact op met uw leverancier voor meer informatie over optionele interfaces.