Geïntegreerde lettertypen en tekenafstand selecteren

De printer bevat twaalf geïntegreerde lettertypen. Zie Printerspecificaties voor informatie over de beschikbare lettertypen. U kunt gebruik maken van de volgende zes instellingen voor de tekenafstand: 10, 12, 15, 17 of 20 cpi (tekens per inch), of proportionele tekenafstand. U selecteert het lettertype en de tekenafstand met de knoppen op het bedieningspaneel van de printer, zoals hieronder wordt uitgelegd.
Opmerking:
Instellingen die u in toepassingen aanbrengt hebben gewoonlijk voorrang op de instellingen die u aanbrengt via het bedieningspaneel van de printer. Voor het beste resultaat selecteert u een lettertype en tekenafstand in de toepassing.
Voer de volgende stappen uit als u een geïntegreerd lettertype of een tekenafstand wilt selecteren via het bedieningspaneel van de printer:
Zorg dat de printer niet afdrukt.
Om een lettertype te selecteren drukt u op de knop Font tot het lampje Font het gewenste lettertype markeert.
Lampjes voor lettertype
Lettertype
Snel concept
Draft
Roman
Sans Serif
Courier
Prestige
Script
Andere
= aan, = knippert, = uit
* andere: lettertype dat is geselecteerd in de standaardinstellingen
Opmerking:
Met de knop Font kunt u de lettertypen OCR-B, Orator, Orator-S, Script-C, Roman-T en Sans Serif H niet rechtstreeks selecteren. Als u een van deze lettertypen wilt selecteren, moet u deze eerst in de standaardinstellingen als een 'overig' lettertype registreren. De standaardinstelling voor 'overig' is Roman-T.
Om een tekenafstand te selecteren drukt u op de knop Pitch tot het lampje Pitch de gewenste tekenafstand markeert.
Lampjes voor tekenafstand
Tekenafstand
10 cpi
12 cpi
15 cpi
17 cpi
20 cpi
PS
(proportionele tekenafstand)
= aan, = uit