Scanproblemen

Preview (Voorbeeldscan) is niet beschikbaar

De functie Preview (Voorbeeldscan) is niet beschikbaar wanneer uAuto (Automatisch) of Auto (Card/Business Card) (Automatisch (Kaart/Naamkaart)) als Size (Grootte) is geselecteerd.

Het scannen duurt lang

Gebruik voor het scannen een lagere waarde bij Resolutie. Het scannen gaat dan sneller. Zie Resolution (Resolutie) voor Scannen selecteren voor instructies.
Computers met een USB 2.0-poort (Hi-Speed) kunnen sneller scannen dan computers met USB 1.1. Als uw scanner is aangesloten op een USB 2.0-poort, controleer dan of aan alle systeemvereisten is voldaan. Zie Systeemvereisten voor meer informatie hierover.

De ISIS-driver is niet geïnstalleerd

Plaats de cd-rom met de scannersoftware in uw computer.
Het installatieprogramma van de cd verschijnt.
Opmerking voor Mac OS X:
Dubbelklik op het pictogram Mac OS X in de map Epson.
Selecteer het selectievak EMC ISIS driver in het venster Software Select (Software selecteren) en klik vervolgens op Install (Installeren).
Volg de instructies op het scherm om de ISIS-driver te installeren.
Raadpleeg de Gebruikershandleiding bij de software voor meer informatie.

Epson Event Manager altijd toestaan

Klik op Start en wijs naar Control Panel (Configuratiescherm).
Ga op een van de volgende manieren te werk.
Windows 7:
Selecteer System and Security (Systeem en beveiliging).
Windows Vista:
Selecteer Security (Beveiliging).
Windows XP:
Selecteer Security Center (Beveiligingscentrum).
Ga op een van de volgende manieren te werk.
Windows 7 en Windows Vista:
SelecteerAllow a program through Windows Firewall (Een programma via Windows Firewall toestaan).
Windows XP:
Klik op Windows Firewall.
Ga op een van de volgende manieren te werk.
Windows 7:
Controleer of het selectievakje voor EEventManager Application is geselecteerd in de lijst Allowed programs and features (Toegestane programma's en onderdelen).
Windows Vista:
Klik op het tabblad Exceptions (Uitzonderingen) en controleer of het selectievakje voor EEventManager Application is ingeschakeld in de lijst Program or port (Programma of poort).
Windows XP:
Klik op het tabblad Exceptions (Uitzonderingen) en controleer of het selectievakje voor EEventManager Application is ingeschakeld in de lijst Programs and Services (Programma's en services).
Klik op OK.

De lcd-schermmenu’s worden niet in uw taal weergegeven

Als de schermmenu’s niet in uw taal worden weergegeven, volgt u de onderstaande stappen om de taal te selecteren.
Houd de pijltjestoetsen en ongeveer drie seconden ingedrukt.
Gebruik de pijltjestoetsen en om de taal te selecteren.
Druk op de Startknop om de taal vast te leggen.