Opties gebruiken / De automatische documenttoevoer gebruiken

De automatische documenttoevoer uitpakken

Met de automatische documenttoevoer voor A3-formaat (B81321) kunt u automatisch uit meerdere pagina's bestaande documenten in uw scanner laden. De documenttoevoer is met name handig voor OCR (optische tekstherkenning) of voor het maken van een database met afbeeldingen of voor PDF-files.

Controleer bij het uitpakken van de automatische documenttoevoer of alle hieronder getoonde onderdelen zich in de verpakking bevinden en onbeschadigd zijn. Neem onmiddellijk contact op met uw Epson-leverancier als onderdelen ontbreken of beschadigd zijn.

1.   Automatisch documenttoevoer
2.  installatieschroeven (2)
3.  doppen (2)
4.  schroevendraaier
5.  voetjes (2) voor Expression 10000XL
6.  voetjes (2) voor andere modellen