De printkop uitlijnen

Het hulpprogramma Printkop uitlijnen gebruiken (Windows)

Als verticale lijnen niet goed worden uitgelijnd of u horizontale strepen ziet, kunt u dit probleem oplossen met het hulpprogramma Printkop uitlijnen.

Raadpleeg het betreffende gedeelte hierna.

Opmerking:

Druk nooit op de knop Stop om het afdrukken te annuleren, als er op dat moment net een testblad wordt afgedrukt met het hulpprogramma Printkop uitlijnen.

Het hulpprogramma Printkop uitlijnen gebruiken (Windows)

Om de printkop uit te lijnen met het hulpprogramma Printkop uitlijnen, gaat u als volgt te werk.

Zorg ervoor dat de papiertoevoer gewoon papier van A4-formaat bevat.

Controleer of de printer aanstaat en het foutlampje niet brandt.

Open de printerinstellingen.

Klik op het tabblad Hulpprogramma’s en vervolgens op de knop Printkop uitlijnen.

Volg de instructies op het scherm om de printkop uit te lijnen.