De hoeveelheid inkt controleren

U kunt de hoeveelheid resterende inkt controleren op de volgende manieren:

• Dubbelklik op het printerpictogram op de taakbalk van Windows. Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor informatie over het toevoegen van dit pictogram aan de taakbalk.
    Zie Controlevoorkeursinstellingen

• Open de printerdriver, klik op het tabblad Hulpprogramma's en klik vervolgens op de knop EPSON Status Monitor 3.

Er verschijnt een grafische weergave van de hoeveelheid resterende inkt.

Opmerking:

Als een van de cartridges in de printer kapot is, of niet compatibel met het model printer of onjuist geïnstalleerd, kan EPSON Status Monitor 3 geen nauwkeurige berekening van de hoeveelheid inkt laten zien. Vervang of herinstalleer altijd elke cartridge die door EPSON Status Monitor 3 wordt aangeduid.

• Het venster met de voortgangsbalk verschijnt automatisch wanneer u een afdruktaak start. In dit venster kunt u zien hoeveel inkt er nog beschikbaar is.