Op enveloppen afdrukken

Enveloppen laden
Printerinstellingen voor Windows

Enveloppen laden

Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor meer informatie over het laden van enveloppen.

Enveloppen laden

Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor meer informatie over het afdrukgebied.
Zie Afdrukgebied

Printerinstellingen voor Windows

Open de printerinstellingen.

Klik op het tabblad Hoofdgroep en selecteer een van de volgende instellingen bij Kwaliteitoptie:

• Tekst voor de meeste enveloppen

• Tekst & Afbeelding voor het afdrukken van afbeeldingen op de envelop

Selecteer Envelop als afdrukmateriaal.

Selecteer het gewenste envelopformaat bij Formaat. U kunt ook een aangepast formaat definiëren. Zie de online-Help voor meer informatie.

Selecteer Liggend als afdrukstand.

Klik op OK om het venster met printerinstellingen te sluiten.

Druk af op de envelop.