Webpagina's afdrukken

Papier laden
EPSON Web-To-Page gebruiken (voor Windows)

Papier laden

Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte voor meer informatie over het laden van papier.

Papier laden

Raadpleeg het hierna genoemde gedeelte bij gebruik van speciaal EPSON-afdrukmateriaal.

Speciale afdrukmaterialen gebruiken
EPSON Web-To-Page gebruiken (voor Windows)

Met EPSON Web-To-Page kunt u eenvoudig webpagina’s afdrukken, waarbij de afgedrukte pagina's automatisch worden aangepast aan de breedte van het geselecteerde papier.

Open in Internet Explorer de webpagina die u wilt afdrukken.

Als u EPSON Web-To-Page hebt geïnstalleerd, wordt de werkbalk van EPSON Web-To-Page weergegeven in het Internet Explorer-venster.

Klik op de knop Afdrukken op de werkbalk. Het venster Afdrukken wordt weergegeven.

Opmerking:

Als u een voorbeeld van de lay-out van uw afdruk wilt bekijken, klikt u op de knop Voorbeeld op de werkbalk.

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw printer en kies Voorkeursinstellingen voor afdrukken (Printing Preferences) in Windows XP en 2000, en Eigenschappen (Properties) in Windows Me en 98.

Klik op het tabblad Hoofdgroep en selecteer een van de volgende instellingen bij Kwaliteitoptie:

• Concept voor snelle afdrukken met een lagere afdrukkwaliteit

• Tekst voor pagina's met uitsluitend tekst op een hogere tekstkwaliteit

• Tekst & Afbeelding voor pagina's met tekst en afbeeldingen in een hogere kwaliteit

Selecteer het gewenste afdrukmateriaal.

Selecteer het papierformaat van uw gegevens bij Formaat. U kunt ook een aangepast papierformaat definiëren. Zie de online-Help voor meer informatie.

Selecteer Staand (verticaal) of Liggend (horizontaal) om de afdrukstand van het document op het papier op te geven.

Klik op OK om het venster met printerinstellingen te sluiten.

Druk de pagina af.