Het juiste afdrukmateriaal selecteren

De printer stelt zichzelf automatisch in op het afdrukmateriaal dat u in de afdrukinstellingen opgeeft. Daarom is het zo belangrijk wat u instelt als papiersoort of afdrukmateriaal. Aan de hand van deze instelling weet de printer welk papier u gebruikt. De hoeveelheid inkt wordt daar automatisch aan aangepast. In de volgende tabel staan de instellingen die u kunt opgeven voor uw papier.

Voor dit papier

Selecteert u deze papiersoort of dit afdrukmateriaal

Gewoon papier, losse vellen
EPSON Bright White Ink Jet Paper

gewoon papier

Enveloppen

Envelop

EPSON Matte Paper-Heavyweight
EPSON Double-Sided Matte Paper
EPSON Photo Quality Self Adhesive Sheet

Epson Matte

EPSON Premium Glossy Photo Paper

Epson Premium Glossy

EPSON Premium Semigloss Photo Paper

Epson Premium Semigloss

EPSON Economy Photo Paper

fotopapier

Opmerking:

De beschikbaarheid van speciaal afdrukmateriaal kan van land tot land verschillen. Raadpleeg de Epson-klantenservice voor informatie over de afdrukmaterialen die in uw regio verkrijgbaar zijn.
Zie Technische ondersteuning (website)